Succesvolle informatieavond

Sport-en Beweegaanbod

in Deventer!

Inmiddels zijn er drie informatieavonden geweest voor GLI deelnemers en andere geïnteresseerden, in de Scheg en bij Sportpark Borgele, om meer te weten te komen over het brede sport- en beweegaanbod in de gemeente Deventer. 

Anita Ruiter en Meriel Hendriks – beiden Beweegmakelaar voor patiënten van het Deventer Ziekenhuis en huisartsen – en Chantal Herms – wijkmakelaar sport en bewegen – begeleidden de avonden.

Er werd informatie gedeeld over het belang van bewegen met inspiratie en tips om meer te bewegen in het dagelijks leven. Tevens werden er allerlei beweegclubs, sportverenigingen, beweeginitiatieven en mogelijkheden laten zien waar mensen terecht kunnen. Van zumba, yoga, dynamic tennis, walking footbal, zwemfit, badminton, 55+ sportinstuif tot een vrouwenloopgroep, stoelgymnastiek, powerwalking, circuittraining, fysiofit en sloeproeien. 

De avonden werden afgesloten met het maken van een concreet beweegplan, waarbij veel gedeeld en gesproken werd per tafel over alle mogelijkheden. De beweegmakelaren hebben nog aanvullende informatie gegeven en meegedacht met bepaalde (on)mogelijkheden. Nog diezelfde avond hebben veel aanwezigen een proefles geboekt bij verschillende beweegaanbieders!

De volgende bijeenkomst is op woensdag 20 september 2023 in het Schaatscafé bij de Scheg (ingang ijsbaan).
Schrijf je hier in

Wilt u niet zo lang wachten en bent u zoekende naar wat bij u past? Ga in gesprek met de begeleiding van je GLI programma, of neem een kijkje op www.sportindeventer.nl.
Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met de wijkmakelaar sport en bewegen Chantal Herms via https://sportbedrijfdeventer.nl/activiteiten/wijk-sport-en-beweegmakelaar/

Samen met de wijkmakelaar ontdek je wat je leuk vindt, je wensen zijn en wat daarbij kan passen, rekening houdend met jouw situatie.