GLI aanbieder

De Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO) coördineert de Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLI) in Salland.

Om het voor deelnemers, verwijzers en jou zelf als (potentiële) GLI aanbieder zo overzichtelijk mogelijk te maken en samenwerking te stimuleren en te faciliteren, heeft de HCDO in samenwerking met zorgverzekeraar ENO een GLI coördinator aangesteld. Wil je starten als GLI aanbieder, wil je overleggen of iets vragen, neem dan contact op.

Wat biedt de HCDO?

Als GLI aanbieders in de regio Salland heb je een contract met de HCDO. Hiermee ben je verzekerd van:

* Het contract met de HCDO is alleen van toepassing op patiënten uit het werkgebied van de HCDO. Voor patiënten uit andere regio’s dient de GLI aanbieder zelf contracten af te sluiten met zorgverzekeraars of andere zorggroepen.

De HCDO heeft de volgende GLI erkende interventies gecontracteerd:

Samenwerken of verwijzen?

Zoek je een samenwerkingspartner? Of wil je deelnemers adviseren over een passend sport- en beweegaanbod, of ondersteuning in het sociaal domein? Hier vind je een overzicht van handige websites per gemeente.

Starten als GLI aanbieder?

Wil je aan de slag als GLI aanbieder in de regio Salland, dan dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden om in aanmerking te komen voor de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar:

Meer informatie om te kunnen starten als GLI aanbieder vindt je hier RIVM link.

Vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de HCDO? Neem contact op: c.huisman@hcdo.nl of 0570 – 501 770

Wil je meer weten over de inhoudelijke uitvoering van de GLI? De GLI aanbieders in de regio willen er graag meer over vertellen.