Sport en bewegen
in Deventer!

Informatieavond sport en bewegen in Deventer

Woensdagavond 25 september 2024 om 19.00 uur in het Schaatscafé bij De Scheg staat er weer een nieuwe informatieavond over het sport- en beweegaanbod in de gemeente Deventer gepland. 

Anita Ruiter en Meriel Hendriks – beiden Beweegmakelaar voor patiënten van het Deventer Ziekenhuis en huisartsen – en Chantal Herms – wijkmakelaar sport en bewegen – begeleiden de avond.

Tijdens de bijeenkomst wordt er informatie gedeeld over het belang van bewegen met inspiratie en tips om meer te bewegen in het dagelijks leven. Tevens worden er allerlei beweegclubs, sportverenigingen, beweeginitiatieven en mogelijkheden gepresenteerd waar men terecht kan. Van zumba, yoga, dynamic tennis, walking footbal, zwemfit, badminton, 55+ sportinstuif tot een vrouwenloopgroep, stoelgymnastiek, powerwalking, bootcamp, fysiofit en sloeproeien

Voor wie: volwassenen die willen bewegen of sporten en zoekende zijn wat bij ze past, inspiratie en/of een duwtje nodig hebben.

Wanneer: woensdag 25 september 2024

Tijd: 19.00 – 20.30 uur

Waar: Schaatscafé de Scheg (ingang ijsbaan) – Piet van Donkplein 1 

Kosten: geen, koffie en thee inclusief

AanmeldenSchrijf je hier in 

Wil je niet zo lang wachten of nu alvast inspiratie opdoen? Ga in gesprek met de begeleiding van je GLI programma, of neem een kijkje op www.sportindeventer.nl.

Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met de wijkmakelaar sport en bewegen Chantal Herms via https://sportbedrijfdeventer.nl/activiteiten/wijk-sport-en-beweegmakelaar/

Samen met de wijkmakelaar ontdek je wat je leuk vindt, je wensen zijn en wat daarbij kan passen, rekening houdend met jouw situatie.